Értékbecslés

Vállaljuk Harkány-Siklós és környékén ingatlanok értékelését. A díjszámításunk nincs összefüggésben az ingatlan értékével, hanem csak és kizárólag az értékeléshez használt idővel, melyhez a felmerült készkiadásainkat számítjuk hozzá.

Értékeléseink módszere:

  • A költség-megközelítés
    Ez a módszer az értéket a vagyontárgy újraelőállításának, illetve helyettesítésének költsége alapján állapítja meg, leszámítva a fizikai kopásból és funkcionális elavulásból származó értékcsökkenést, amennyiben létezik és mérhető. Általában ez a módszer biztosítja a legmegbízhatóbb értéket a területfejlesztések, különleges célú épületek esetében.
  • A piaci-megközelítés
    A piaci-megközelítés alkalmazásánál, a piacon a közel-múltban eladott, illetve értékesítésre felkínált vagyontárgyakat elemezzük és összehasonlítjuk az értékmegállapítás tárgyát képező vagyontárggyal. Elemezzük az utóbbi időben eladott ingatlanok és a kérdéses vagyon közötti különbséget és kiigazításokat végzünk az olyan tényezőkülönbségek kiküszöbölésére, mint például az értékesítés időpontja, helyszíne, a vagyontárgy típusa, kora, fejlesztési állapota és jövőben várható hasznosítása.
  • A jövedelem-megközelítés
    A jövedelem-megközelítés, a vagyontárgy értékét azon nettó bevételek tőkésítésére alapozza, amelyek a vagyontárgy bérbeadásakor keletkeznének, illetve egy vállalkozás esetében az adott ingatlan hozna.

Miben segíthetünk?

Kérjük, adja meg adatait és mi visszahívjuk az Önnek megfelelő időpontban.

Iroda

Keresse fel irodánkat személyesen!

Harkány, Kossuth Lajos utca 24-26.

H-P : 9:00 – 17:00

+36 (30) 969 3247
+36 (30) 737 5655